Slaapproblemen bij kinderen

 

Ik heb veel tijd besteed aan onderzoek naar de oorzaken van SAD en tientallen websites met geweldige software en producten. Deze oplossingen werken voor mij. Het zal ook nuttig zijn voor jou! Voor je verder gaat wil je misschien lezen hoe ik samenwerk met C. Sommer IntelliMate.

U kunt lezen over de verschillende oorzaken van slaapproblemen bij kinderen. Misschien hebben niet alle kinderen problemen met Angst en Depressie. En slaap gaat niet noodzakelijk gepaard met een verhoogde ernst rond de feestdagen. Daarom besloot ik een post te plaatsen over verschillende oorzaken van SAD en waarom je dat zelf zou moeten nagaan. Ik zal wachten…

Ziektedagen

Zoals u kunt lezen zijn er verschillende oorzaken van ziektedagen en waarom het belangrijk is jezelf te controleren. Sommige hebben een algemene oorzaak, andere hebben een specifieke trigger en weer andere zijn complex. Als het probleem met de symptomen waarschijnlijk niet vanzelf overgaat, is het beter om professionele begeleiding te krijgen. Bijna alle problemen met vroegtijdige schoolverlaters, slapeloze nachten, geïrriteerde kinderen en bijna alle problemen op school of bij het sporten zijn normale reacties op stress.

Er zijn twee criteria die u in overweging moet nemen om te beslissen of uw aandoening door stress wordt veroorzaakt.

1 – je ervaart symptomen:

Als je jezelf op een goede manier en met eerlijkheid controleert, zul je er niet in slagen een echte oorzaak van je symptomen te vinden.

Volgens mijn ervaring wordt 60% van de gevallen veroorzaakt door stress, 1% door slechte voeding en de overige 10% door een combinatie van deze factoren.

Voorbeelden van triggers

Als u zich voortdurend gestrest voelt vanwege een persoonlijk probleem, of ernstige stress over een relatie, kunt u met uw arts praten. Misschien kunnen ze je een ontspanningsprogramma of medicijnen aanraden.

Meer informatie

Er is een breed scala aan informatie over de Aard van stress en het belang van stress in een gezond leven. Hier kunt u lezen over angst en depressie, stress en de aard van de gezondheid.

Lees meer:

Aanhoudende hoofdpijn kind

Gedragsproblemen kind

Leave a Reply

Your email address will not be published.