Duurzaam speelgoed

 

Ze zijn ook gemaakt van duurzame grondstoffen zoals plantaardige materialen.

Als het nodig is om duurzaam speelgoed te kopen dat gemaakt is van duurzame materialen, moeten ze de woorden “made in the USA” bevatten, zodat uw kind trots zal zijn op speelgoed dat door Amerikaanse fabrieken is gemaakt. Om “de randen van speelgoed te verzachten”, raden wij aan over te stappen op duurzaam speelgoed dat bij elk gebruik minder materiaal en plastic gebruikt.

Tapijt, KUSSEN, KUSSEN en BENODIGDHEDEN

Speelgoed van stof is het nuttigst voor kinderen die “op reis” zijn, d.w.z. dat zij in een ander land zijn opgegroeid en niet zo goed Engels spreken. Wanneer u met kleine kinderen reist, moet u stoffen artikelen gebruiken om de impact van hun ruwe spel te verzachten en op te vangen. Het is bekend dat kinderen die speels spelen met een zachter oppervlak, zich minder snel bezeren.

Idealiter is stoffen speelgoed ook gemaakt van natuurlijk materiaal, zoals wol, katoen of linnen, omdat dat milieuvriendelijk is. Omdat ze van natuurlijk materiaal zijn gemaakt, zijn ze duurzamer dan plastic speelgoed.

Als u van plan bent een zacht stuk speelgoed voor uw kind aan te schaffen, zorg er dan voor dat het gemaakt is van een wollen stof zoals wolpluche, aangezien dit uiterst comfortabel is voor de huid en helpt om kleine snijwonden, kneuzingen en blauwe plekken veel sneller en efficiënter te genezen dan plastic speelgoed.

Zodra uw kind de basisbeginselen zoals vingerzwaaien, balgooien en apenstandje onder de knie heeft, moet hij of zij beginnen met het toevoegen van diverse en complexe oudere gestructureerde en niet-gestructureerde activiteiten. Het dagelijks leven en de interactie met de wereld om je heen moet superleuk zijn voor je kind, dus kijk waar je kind in geïnteresseerd is en bouw daar je speelgoedwinkelrondje omheen! Of je nu in China, Canada, de VS of Australië bent, het kan een goed idee zijn om een vast bedrag op de bank te hebben staan voor een reis. De meeste van onze familieleden waren in voorgaande jaren terughoudend om geld uit te geven aan leuke dingen, dus deze zilveren doorgeefluik moet onder de aandacht worden gebracht. Laat uw kind meedoen om de bank leeg te maken.

DE BEGELEIDING VAN UW KIND

Voertuigen die speciaal voor kinderen zijn gebouwd of groot speelgoed waar uw kind mee speelt als het jong is, helpen ook om hun ontluikende verlangens naar levende activiteiten te vervullen. Jeeps, verzamelauto’s, Halloween-wagens, Skycoasters, enz. zijn onbetwistbare speelbronnen voor kinderen. Jonge jongens vinden het leuk om in een jeep op een speelterrein in de woestijn af te dalen, terwijl meisjes graag met de schoolbus meerijden. Washington Post spreekt hierover , vooral op de vijftigste verjaardag van het eerste Internet. Voor de kinderen die ervoor kiezen om weg van huis te reizen, zijn er promotieaanbiedingen voor vakanties waarbij de ouders $100 dollar kunnen uitgeven om hen in het land van bestemming te bezoeken. Surf op het internet en ontdek het specifieke spelniveau van uw kind om hem tevreden te stellen.

HOE EEN GROTE REIS TE PLANNEN EN GELD UIT TE GEVEN

Voor die activiteiten waar u uw kind niet alleen mee naartoe wilt nemen, kunt u hem een tweede ritje geven, heel dichtbij, zonder het tempo van de reis helemaal te sturen. Zo komt hij in nauw contact met mensen, leert hij nieuwe plaatsen al vroeg kennen, werkt hij samen met andere jongeren, verkent hij nieuwe hapjes en ontmoet hij vriendjes! Kinderen kunnen hamsters zijn als ze niet vrij mogen verkennen, en kunnen gemakkelijk hun zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid verliezen als ze worden vastgehouden en naar een “arena” worden geleid om te “spelen” tegen meer ervaren en sterke jongeren. Als je kind dol is op het snoep om zich heen en zich graag voedt en niet weet dat hij het moet weggooien of afsnijden voordat hij het aan stukken scheurt, zal hij een gemakkelijke prooi blijken te zijn. Dit is wat hen vaak overkomt. Laat je kind ontdekken wat er gebeurt als het iemand rechtstreeks benadert (hallo, vreemdeling!), een vriendschap met hem opbouwt en hem stimuleert zich aan te passen aan zijn gewoonten en omgeving.

Leave a Reply

Your email address will not be published.