Bijles Halsteren

 

Onze bijlesdiensten zijn ontworpen om studenten in het midden- en voortgezet onderwijs te helpen hun achterstand in vakken waarvoor ze gezakt zijn in te halen. Onze bijlesgevers zijn zeer goed en toegewijd in hun werk. Wij ontwerpen onze lessen zo dat onze studenten samen met online onderwijsmateriaal toegang hebben tot dit bijlesmateriaal vanaf elke computer met internetverbinding. Dit zorgt ervoor dat zij op elk moment toegang hebben tot deze materialen, zelfs nadat de evaluatie door de bijlesgever aan de student is afgeleverd.

Onze benadering van lesgeven is gebaseerd op de overtuiging dat iedereen anders leert en dat iedereen groeipotentieel heeft. Ons opleidingsproces voor tutoren geeft voorrang aan de studenten die een potentieel hebben voor grotere groei en ontwikkeling. Het is onze wens om de studenten, die worstelen met een onderwerp, te helpen om de concepten en grondbeginselen van dat specifieke onderwerp te begrijpen. Tijdens het proces van bijles geven, beoordelen we de voortgang en status van de studenten om te bepalen wat voor soort onderwijsprogramma we voor hen kunnen bieden. Wij bieden verschillende soorten bijles aan:

1. Live bijles.

Studenten verblijven in ons bijlescentrum vanaf vooraf vastgestelde uren, die meestal van 10 tot 11 uur zijn. Studenten nemen deel aan groepssessies met hun tutor. We hebben ook een speciale bijles sessie voor studenten met een academische of ontwikkelingsachterstand.

2. Online bijlessen.

Online bijles wordt steeds populairder, vanwege de flexibiliteit. Het materiaal wordt gepresenteerd op een manier die handig is voor studenten. Ze kunnen hun onderwijsbehoeften multitasken terwijl ze tegelijkertijd blijven studeren. Online docenten zijn flexibel en kunnen zich aanpassen aan de roosters van studenten. Deze manier van leren is vooral nuttig voor studenten die thuis leren, en die misschien niet de luxe van tijd hebben om regelmatige bijlessen bij te wonen.

3. Groepsstudiesessies

Dit wordt ook wel een “captive audience” of een “captive group” sessie genoemd. Bijlessen worden meestal bij u thuis of op school gegeven. Hier luisteren de studenten naar de leraar terwijl ze les krijgen. Het doel hiervan is de kennis van de studenten over het onderwerp te testen. Als de studenten geïnteresseerd zijn, zullen ze actief deelnemen aan de sessie. Wat u van hen verwacht, is dat zij openstaan voor het leerproces en voor de verschillende manieren van leren. Op die manier zullen ze onafhankelijke leerlingen worden.

Wat voor soort onderwijs levert het op?

Door gebruik te maken van leertechnologieën, met name bijlessen, kunnen studenten niet alleen een opleiding volgen, maar ook een carrière opbouwen. Leertechnologieën stellen studenten in staat om het onderwerp in het comfort van hun huis te leren. Dit produceert betrokken studenten, die vervolgens kunnen verdienen een graad, Associate’s Degree, of zelfs een Bachelor’s Degree via community colleges.

De term “couch potato” werd vroeger met hoon overladen vanwege zijn gebrek aan mobiliteit. Vandaag maken wij echter met succes onze belofte waar om onderwijs van de computer naar het klaslokaal te brengen.

Computerherstelbare laptops waarmee leerlingen kunnen blijven leren, zelfs na een mechanisch defect of een virus- of wormaanval, zijn nu erg populair. De meesten van ons willen misschien niet graag afstand doen van onze computers, maar het is nu gemakkelijker dan ooit om ze te herstellen en te vervangen.

Hoeveel weet je echt over de wereld van het leren?

De wereld van het leren heeft producten voor iedereen, en het is nu gemakkelijker en gemakkelijker om de producten en informatie die we willen te krijgen. Het hebben van de juiste tech uitrusting kan nu gemakkelijk uw persoonlijke tech vaardigheden en kennis vergroten.

Zelfs alleen het uitproberen van online onderwijs kan uw persoonlijke technische vaardigheden en kennis te verbeteren. Online studenten zijn verplicht om in een minimum van tien uur per week, maar door vastberadenheid, grote focus, en de motivatie om te leren, kunnen ze duwen dit tot 20 uur per week! Het is mogelijk om een associate’s tot bachelors ‘graad in informatica of software engineering, evenals certificaten in relevante gebieden te verdienen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.