U zult het plezier hebben om u samen met uw kind te voelen, maar u zult uw kind ook goed genoeg kennen om precies te weten wat hij of zij leuk vindt en wat hij of zij u kwalijk neemt; en dat komt omdat u bij ons verwend wordt met de speciale sfeer van ons bedrijf. Deze sfeer is er een waar kinderen van houden. Met u samenwerken is zeker echte liefde in de laatste momenten van het leven van uw kind.

Daarnaast zoeken wij een breed scala aan kinderen over de hele wereld, en daarom zullen wij zeer selectief worden in wie wij wel en niet aannemen met een kind erbij. Alle kinderen kunnen in ons schema passen, ongeacht zijn of haar leeftijd en ongeacht of het een kind is dat bijzonder onzeker is op zijn of haar school, of een kind dat moe is van het eenmaal-in-het-dagelijkse leven dat maar al te vertrouwd en routineus is van zijn of haar dagverblijf.

De lijst kan eindeloos doorgaan, maar door voor uw kind en ook voor uzelf te zorgen, hebt u het gevoel dat u iets hebt om naar uit te kijken. U hoeft niet meer constant op uw kind te letten en u moet weten dat hij of zij precies veilig is voor het publiek. U kunt verwachten dat uw kind echt veel geluk zal halen uit het moment dat hij of zij met u en met u alleen doorbrengt.

Om onze faciliteit gelukkiger en meer onderhoudend voor onze kinderen te maken, hebben we besloten om te proberen en zo veel mogelijk te doen om het geluidsniveau te verminderen.

De manier waarop wij ons terrein voorbereiden is zeer belangrijk, zowel vanuit psychologisch als vanuit fysisch standpunt. Er zijn veel verschillende gangen, trappen, paden, kamers en zelfs kamers met stukken hout en accentstukken, die zeer nuttig zijn wanneer de vloer nog niet is omgebouwd. Deze veelzijdigheid kan bijdragen aan onze mensen en aan onze klanten. Het is ook een feit dat wanneer we het grootste deel van de dag allemaal op dezelfde plaats zijn, iedereen zich minder geografisch gescheiden voelt.

Uiteraard is het voor ons meer dan mogelijk om zowel aan commerciële als aan particuliere eisen te voldoen. Aan de zakelijke kant van de dingen is het beter om te hebben voorzien in de maximale flexibiliteit, ook al zal dit een beetje meer kosten. Een van de nieuwste dingen in Cotswold is dat we nu zelf de opruimingen van onze zaal verzorgen die we vroeger niet hadden moeten doen, uiteraard om extra kosten te vermijden.

We hebben ook een grotere zithoek, die we ook zullen kunnen gebruiken voor amusement. Zo kunnen we open staan voor deze ruimtes die onze klanten misschien zullen gebruiken en krijgen ze het idee dat we ook in staat zijn om een grote individuele ruimte te bieden, iets wat ze nodig hebben als ze verwachten dat ze onze diensten alleen zullen gebruiken.

Ook is dit een goede ruimte die we kunnen gebruiken voor het socialiseren tussen koppels. Mensen kunnen vrij zitten gedurende de dag en praten over kinderen en andere interessante dingen. Dit kan vaak een echt hechtingsmoment zijn en hoewel er kinderen in de kamer kunnen zijn, kunnen zij ook de hele zithoek met zich meenemen. Dit is beslist een zeer comfortabele sfeer.

Aan de andere kant zijn we ook blij dat we onze kinderen een holistische thuis kunnen bieden met alle belangrijke activiteiten die ze nodig zouden hebben. We hopen wel dat we nog wat werk met hen zullen moeten verrichten om dit voor elkaar te krijgen, maar over het algemeen is het een zeer nuttige, effectieve en succesvolle ruimte. De kinderen die bij ons zijn zullen er ook van genieten.

Als u hebt uitgedokterd wat u voor uw kind in uw zaak nodig hebt, kijk dan nog eens goed of u hebt wat u nodig hebt en of uw kinderen in de ruimte zullen passen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.