Duurzame speelgoed

 

Het is belangrijk om educatief en stimulerend speelgoed voor kinderen te hebben, evenals speelgoed dat een aanvulling vormt op de omgeving van een kind. Debra Kohn, een kinderarts, zegt dat het meestal het spel is en niet zozeer het ontwerp dat de duurzaamheid van speelgoed bepaalt. “Wat een stuk speelgoed duurzaam maakt, is of het felle kleuren of glitters heeft die de interesse van een kind benadrukken. Speelgoed met belletjes of bellen heeft hetzelfde stimulerende effect als speelgoed met grote bellen, die ook de interesse van een kind stimuleren.” Het belangrijkste ingrediĆ«nt is niet het materiaal waarvan het speelgoed is gemaakt, maar het ontwerp en de constructie. “Meestal is het het spel en niet het ontwerp dat de duurzaamheid van speelgoed bepaalt,” zegt Kathy Ackerman, auteur van Preschool Health and Wellness. Maak je dus geen zorgen over de verpakking van speelgoed. Meer informatie over de beste verzorgingstips voor speelgoed vindt u in deze tips die Sesame Workshop aan HuffPost gaf, en meer speelgoedtips van CDM.

Stofmasker Volg puppy rond Foto van links: Bron

De enige echte bescherming die een kind nodig heeft is een stofmasker en goede ventilatie, daarom is het belangrijk om het speelgoed en de speelgoedkist altijd in een afgesloten ruimte te bewaren. Koop een filter om door het luchtfilter te halen dat wordt meegeleverd met speelgoed voor huisdieren. Een ouderwetse zachte kinderspeelgoeddoos is echter gemakkelijk schoon te maken en kan een ideale schuilplaats voor uw puppy zijn. Volgens The Toy Factory, een onderdeel van de Jim Henson Company, komt kinderspeelgoed in een aantal van de meest creatieve vormen. De basisvarianten zijn vierkant, rechthoekig of eenvoudig met rondingen. Meer geavanceerde varianten zijn bankvormig of plat of gatvormig. Sommige speeltjes zijn gemaakt van de mal van auto’s. In opkomst zijn eenvoudige, uitgesneden speeltjes in de vorm van kleine dieren, draken! “We zien ook meer zigzaggende vormen, die een geweldige plaatsing van poten en poten combineren,”

zegt Marci Maxwell, auteur van The Family Playmaker. Als je de juiste maat voor je puppy of kind wilt kopen, zet dan een speelgoedkist in het midden. De voorkant moet een paar centimeter groter zijn dan de achterkant, om de ruimte te laten ademen. Je moet ook een speeltje kopen op basis van de lengte en het gewicht van je huisdier. “Kleinere speeltjes voor puppies en vogels zijn geschikt voor baby’s en kinderen tussen de 4 en 12 pond. Heel groot speelgoed en groter zal geschikt zijn voor honden tot 25 pond,” zegt Merle. “Zodra je kind groter wordt, wordt groter speelgoed aanbevolen, te beperken tot honden van meer dan 25 pond. Ze hebben ook de stabiliteit nodig die nodig is voor grotere honden” zegt Kohn. Naast een stofmasker zijn een nat- en droogzuiger essentiĆ«le items om het speelgoed schoon te houden. De stofzuiger moet klein en effectief zijn om stof van het speelgoed te verwijderen. Het moet effectief zijn – zo niet, dan zijn kleine, goedkope huishoudelijke artikelen een goede vervanger. “Het afstoffen van het speelgoed met een vochtige, vaste borstel zorgt voor een perfecte reiniging,” zegt Kohn.

Fluitje Schud deze puppy rond Bedraad jonge geitjes speelgoed Maakt lawaai Breed scala van materialen omvatten een aantal schelpen, boomtakken, ballen, en plastic kralen Potentieel gevaarlijk ABS speelgoed label kwestie Uw beste weddenschap om ervoor te zorgen dat het speelgoed veiligheidstests passeert is om ervoor te zorgen dat het niet is gelabeld “broos,” “verkleurd,” of “roze of paars”. Vraag uw speelgoedhandelaar ook wanneer uw nieuwe speelgoed is uitgebracht – het meeste speelgoed kan worden bijgesneden en opnieuw worden gevuld – maar gekozen terwijl het in een onvolledige staat is “Als er een probleem is met het speelgoed, maakt u het gewoon open en scheert u alles eruit wat u vindt. Het is beter om klein, vers speelgoed te hebben dan een heleboel stukken speelgoed die vuil zijn geworden,” zegt Kohn. Sommige speeltjes hebben veiligheidsvergrendelingen zoals een bel of zoemer die geactiveerd moet worden als een sensor geactiveerd wordt. Koop dit speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar – dit vergrendelingsspeelgoed voegt een extra veiligheidsniveau toe. Lees over wat de gewenste veiligheidsvergrendelingen zijn voor huisspeelgoed. Sommige speeltjes kunnen met een magneet op hoge straling testen. Gebruik deze richtlijnen en testmethode om het beste speelgoed voor onze groeiende bevolking te vinden.

Lees meer:

Duurzame webshop

Vegan shop

Leave a Reply

Your email address will not be published.