Maxi cosi hanger

 

Super zachte zitting: Het is zo veel beter dan een gewone stoel. De kleine kan er als een traktatie op zitten in een lekkere comfortabele stoel.

Wordt geleverd met een bekerhouder eronder. Cool op te bergen; met een lus kun je die aan je kinderwagen vastklikken.

Gemaakt van comfortabel leer. Leder ruikt beter dan vinyl. De stiklijnen zijn mooi.

Draagzak: Het wordt opgehangen aan de muur en het bovenste gedeelte is een vrij stevige basis. Het frame kan worden gepland, wat belangrijk is in de stad. Het achterste gedeelte is een beetje dunner, maar goed gemaakt.

Gemakkelijk aan te passen. Wordt geleverd met een handvat dat helemaal rond kan draaien. Geen gedoe met lange smalle koffers. U hoeft niet te bukken – de riemen bieden voldoende ruimte.

De verstelbare stoffen riemen bewegen mee met de stoel en de actie loopt van de bovenkant van de heup tot de onderkant van de onderrug. De stof zorgt ook voor een vrij stevige vulling.

Op zoek naar iets compacts om onder de stoel op te bergen? Kijk dan eens naar de Maclaren Volo Lichtgewicht Wandelwagen. Deze kleine kinderwagen heeft precies de juiste compactheid voor kleine ruimtes.

Een ander voordeel van de Volo is dat hij een soepele, comfortabele rit biedt, terwijl hij tegelijkertijd uw uitrusting en kinderen vervoert in een compact, aantrekkelijk pakket.

Volo wandelwagen van maxi-cosi baby wandelwagen functies:

o een kleine compacte dubbelzijdige wandelwagen

o een soepele comfortabele rit

o Telescopisch stuur

o Zwenkwielen voor gemakkelijk sturen

o Zwaar weerbestendige stof

o Geen Mesh met stoffen japon

o Blauwe lichtgevende kleur 34″ MacBook drager

Geniet van uw tijd met uw baby en stijl is geen beperkte tijd – of u nu een modebewuste ouder bent of een gezin met meerdere jonge kinderen op stap.

Stel dat er in plaats van de gebruikelijke, een stijlvolle, sportief ogende peuter kinderwagen voor uw kleintjes was.

Nou, vandaag hebben we de oplossing. We introduceren de maclaren volo kinderwagen! En zien we er niet schattig uit?

De Maclaren Volo kinderwagen is de nieuwste versie van de bekroonde Volo kinderwagen. De Volo is sportief en stijlvol tegelijk. Kinderen krijgen iets speciaals bij elke draai. Laat je kinderwagen opvallen met een uniek design!

De Maclaren Volo heeft een uniek, opvouwbaar systeem waardoor hij gemakkelijk achter in de auto past. Kinderen zullen genieten van het voordeel dat ze hun ouders niet hoeven te storen als ze in het winkelcentrum rondlopen. Het dragen op je schouder is ook een pluspunt, vooral als je verschillende maten hebt. Er zijn comfortabele schouderbanden, zodat het voelt alsof je niets op je rug hebt.

voordeeldoppen, parapluvouw, wandelwagengreep (aan handvat) en buitenlaag ( voering ) zijn ook verkrijgbaar.

Als je lang bent, is deze wandelwagen voor jou ontworpen! Hij is ontworpen om je kinderen zo rechtop mogelijk te houden. En niet zomaar een gewone kinderwagen… de Maclaren Volo Alternative Stroller is ontworpen om aan de behoeften van elk kind te voldoen.

Deze wandelwagen biedt drie bewegingsstanden. Stand één is om te wandelen, stand twee om boodschappen te doen en stand drie om rond te zippen met alle spullen die je de hele dag nodig hebt.

Lees meer:

Wagenspanner kralen

Babyshower cadeau

Leave a Reply

Your email address will not be published.